Väck ditt hem till liv med Aykasa

Väck ditt hem till liv med AykasaDu har garanterat träffat de populära vikboxarna, antingen på sociala medier, eller i ett hem du varit på besök. Aykasa vikkartonger har smugit sig in i de flesta danska hem, där de kan ge liv till en annars tråkig och grå vardag. Aykasa vikkartonger har ett lätt och elegant utseende, samtidigt som de finns i de vackraste färgerna som kan ge hemmet lite liv.

Du hittar ett brett urval av Aykasa vikkartonger på https://littlehappy.se/aykasa, där du kan hitta dina favoritfärger och skapa de vackraste kombinationerna. Med Aykasa vikkartonger kan alla få liv i hemmet, utan att behöva ha den stora renoveringen och penseln på gång. Det som är bra med Aykasa är också att om man tröttnar på färgerna så är de riktigt lätta att byta.

De mest populära färgerna
Som med allt annat är det bara något som slår mer än något annat, och det gäller även Aykasa vikkartonger. Därför finns det även några klara favoriter bland barnfamiljer när det kommer till färger. Det betyder dock inte att de är de enda riktiga Aykasa vikboxarna, du kan välja exakt den färg du gillar, Aykasa finns faktiskt i över 30 olika färger. Men de mest populära färgerna är:

Grey – De grå vikboxarna är enormt neutrala och kan därför användas i alla hem. Fälllådan har ett kallt och grafiskt uttryck som gör att den inte kommer att ta för mycket fokus från resten av hemmets inredning utan helt enkelt ge hemmet lite spets. Den grå Aykasa går att kombinera med i stort sett alla andra färger, och är därför en riktigt bra färg att börja med.

Coconut Milk – Coconut Milk är en viklåda som är något mot den vita färgen, utan att vara helt mjölkvit. En fällbar Coconut Milk låda är varmare i den, och går att kombinera med de flesta andra färger utan att det ser konstigt ut. Med en Coconut Milk vikbox får du en neutral vikbox som får plats i många hem.

Warm Taupe – Warm Taupe är en av de varmare Aykasa, som lutar något mot en mörk beige färg. Denna vikbox har med sitt varma uttryck blivit enormt populär och är riktigt bra för att ge värme och liv till en annars kall stil som är så modern nu för tiden. Warm Taupe är riktigt snygg att kombinera med de lite ljusare nyanserna, för att ge rummet så mycket liv.

Använd Aykasa till lite av varje
De populära vikboxarna kan faktiskt användas till i stort sett vad som helst, så det är bara fantasin som sätter gränserna. Du kan använda en Aykasa hopfällbar låda för förvaring i barnrummet, eller helt enkelt som dekoration i vardagsrummet. Aykasa är så duktiga på att få grepp om alla småsaker som annars brukar alltid gå vilse. Samtidigt kan du även använda Aykasa utanför hemmet. En Aykasa hopfällbar låda är godkänd för mat, och därför kan de användas för att transportera mat om du skulle behöva det.